Menu

Tag din date med på Retour Steak Århus

0 Comment

Har du allerede arrangeret en date men mangler et sted at tage hen kan Retour Steak Århus være det rigtige valg. Vi har en lækker menu med 5 retter hvor du blandt andet kan få rejecocktail, god steak og gran-yoghurt is som smager absolut fantastisk. Du kan vælge at opgradere hver ret, og dette vil koste ekstra – men måske det er det værd hvis du bedre kan lide det. I øvrigt, så skal du huske at fortælle os hvis du har nogen allergier som vi skal tænke på når vi serverer retten foran dig.

Husk at spørge din date om hun har allergier

Det er enormt vigtigt at spørge din date om hun har nogen allergier. Det vil være surt at daten går rigtig godt, og pludselig begynder hun at få prikker på halsen fordi hun ikke kunne tåle gran. Det ville være en katastrofe for din videre færd på daten, og du ville højest sandsynligt ikke få hende med hjem bagefter.

Hvor finder man den perfekte date?

I 2020 er det rigtig svært at finde en date men på en side som Unik Dating kan du finde både kristen dating sider og de bedste dating sider i Danmark. Derfor vil vi anbefale at du kigger derinde efter din næste date, og måske åbner dig selv lidt til at prøve dating på nettet. Hvis du finder en date derinde, så husk at komme ned forbi vores restaurant og få hende til at smage noget af vores lækre mad. Vi glæder os til at se dig.