Menu

Tre gode råd til den bedste date-aften

0 Comment


Dette indhold er sponsoreret

Uanset om du er i et fast parforhold, lige begyndt at se en speciel person eller skal ud med en for første gang, er der altid plads til forbedringer. Hver enkelt date er unik, men der er visse generelle råd, som du kan benytte dig af, for at forstærke mulighederne for at jeres aften bliver helt speciel. Datinglivet er svært, og det kræver en masse mod både at invitere sin date ud, men også at gå all-in på daten. Mange er usikre når det kommer til dates og hvordan de skal tages hånd om, og denne artikel kan forhåbentlig hjælpe dig godt på vej. 

Menuen og vinen skal guide aftenen

Når det kommer til dates, specielt hvis du er lidt yngre, er den hjemme-hygge-middagen ofte vejen man skal gå. Det er god måde at invitere sin date ind i sit liv på, og vise at man er omsorgsfuld og har evner i et køkken – det er nemlig altid en fordel. 

Når det kommer til vin gælder det om at gå med mavefornemmelsen, og hvis du ikke kender til din dates præferencer – hvorvidt det er rød eller hvid – kan du med fordel holde dig til økologisk vine, som i det mindste er i høj kvalitet. De bedste økologiske vine er nemlig helt specielle. 

Menuen skal selvfølgelig passe til vinen, og derfor lav noget simpelt, elegant. En risotto er ofte en måde hvorpå, du kan fremvise kulinariske evner og samtidig få et godt måltid. 

Vær åben og snaksalig 

Hvis formålet med daten er opbygge et bånd eller en dybere relation, gælder det om at være åben og tale med omsorg og frit fra leveren. Stil spørgsmål og lyt til daten. I er mødtes for en grund, du er vel interesseret i den anden person og lære personen at kende. Derfor lyt, men fortæl også sjove anekdoter, men pas på du ikke tager over. Det er en fin balance, og du vil kunne mærke på situationen og viben om du gør det rigtigt. 

Hav et es i ærmet 

Spil og andre små hyggelige aktiviteter er perfekte til hjemmedaten. Det er en måde hvorpå det hele ikke behøver handle om at kigge hinanden i øjnene og følelsessnak. Spil kan tage fokus væk fra date-stemningen og derved være med til at give en mere afslappet vibe. Samtidig med at du har muligheden for at vinde i noget – hvilket altid er en god følelse.