Har du vigtige møder i Århus?

Århus afholder hvert år konferencer for mange mennesker. Vi har næsten alle sammen prøvet at være til konference på Comwell i Århus eller andre steder. Det er altid rart at møde andre mennesker som arbejder med meget af det samme som dig selv og mærke deres passion for deres arbejde. Sådan noget smitter og derfor er det fedt at være på konference i Århus.

Det kan også være at man bare har møder i Århus og ikke skal på konference, men så kan det være at man skal overnatte i byen. Og hvis du skal overnatte væk hjemmefra så er det værd at vide at du kan få fradrag fordi du er på arbejde mens du bor på hotel. Og det altid rart at du kan spare penge for at bo på et dejligt hotel.

Hvad skal man så lave når man er i Århus? 

Når din arbejdsdag med møder er overstået kan man jo passende spise på en restaurant som Retour, og det gode ved dette er, at dit rejsefradrag også dækker dette, hvis din arbejdsplads ikke betaler for din mad. 

Det samme kan du gøre hvis du lige skal have nogle snacks i løbet af dagen. 

Århus har mange spændende spisesteder og du kan finde noget for en enhver smag. Så der er bare om at komme ud og prøve så mange som muligt. Og du kan heldigvis få fradrag for det.

Århus handler ikke kun om mad. Der er også meget andet du kan lave i smilets by. Du kan eksempelvis besøge Den Gamle By og selv se hvordan man boede i gamle dage, så kan du passende sammenligne de senge i husene i Den Gamle By med den seng, du selv skal sove i, når du kommer tilbage til dit hotel.

Det kan også være at du er en af de få danskere der endnu ikke har fået opdateret sin Instagramprofil med et billede fra regnbuen på Aros. Det kan du passende gøre inden du tager tilbage på dit hotel efter en lang dag med møder og konferencer.