Bliv klar til genåbningen med et nyt lookNår Danmark i morgen, onsdag d. 20 april 2021 genåbner restauranter, barer og værtshuse er det vigtigt at man er klar og har optimeret sin beværtning. Det kan være at du køber nye borde og stole, får rengjort dine lokaler eller at du vælger at købe maling til at kunne male alle lokalerne på ny. Når dine gæster kommer ind i din restaurant for første gang i flere måneder er det vigtigt at de får et godt førstehåndsindtryk så de føler at de er velkommen og at dit sted ikke er faldefærdigt efter at være lukket så længe.

Sådan maler du en væg i restauranten

Der er ikke altid nemt at male en væg, og derfor kommer der her nogle tips til hvordan du maler en væg. Du starter med at købe malingen – det kan du enten gøre på nettet eller i dit lokale byggemarked som helt sikkert ligger lige rundt om hjørnet. Når du har fået fat på din maling skal du åbne den på et tæppe, plastik eller afdækningspap så du ikke spilder på gulvet. Det kan være en fordel at have en omrøringspind med fra byggemarkedet så du kan dreje rundt i malingen. Det er vigtigt, da den godt kan have skilt sig ved at stå stille længe.

Nu er tiden kommet til at du skal male. Tag noget af malingen og hæld op i en mindre bøtte. På den måde, er du sikker på, at der ikke kommer gris ned i selve dåsen med maling. Tag din pensel ned i malingen og sørg for at 3-5 centimeter af penslen er dækket af. Der skal ikke for meget på, da det ellers så bil begynde at løbe eller dryppe på gulvet. Du finder rimelig hurtigt den perfekte mængde maling.

Husk tørretiden og giv gerne flere gange

Når du har malet hele væggen én gang skal du lade det tørre. Du kan risikere at vente op til 24 timer alt efter hvor godt du lufter ud. Det er vigtigt at du ikke maler anden gang for hurtigt, da malingen ellers vil blive trukket ud.

Hvis du synes at den her guide har hjulpet dig så del den med en ven, like vores opslag på Facebook eller diskuter den nede i kommentarerne.